• Dwarsliggers van Sonja Pixels thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 385773

Dwarsliggers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Dwarsliggers van Sonja Pixels

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dwarsliggers heb ik nodig in het leven. Ze breken de hoge golven die anders op mij in beuken. Beschermen mij als de zee mij dreigt te overspoelen. Halen de kracht weg van het als maar komende water. En als het echt stormt hoef ik niet zo ongerust te zijn. Dwarsliggers zijn best fijn.
Strandpalen gefotografeerd op een Frans strand tijdens mijn vakantie.
Op de Zeeuwse stranden staan golfbrekers dwars op de golven maar hier staan ze in het verlengde. Het geeft een ander gezicht.

Over Sonja Pixels

Sonja Pixels profielfotoDe meeste fotografen hebben een duidelijke interesse in bepaalde onderwerpen en zijn daarin gespecialiseerd. Ik laat het liever open....Mijn blik verschuift steeds naar een nieuwe horizon. Andere uitgangspunten en uitdagingen maken mijn liefde voor fotografie onuitputtelijk. Toch ben ik verzot op 2 zaken: leegte en stilte. Beiden komen vaak terug in mijn beelden. Ze maken creativiteit in mij los en al mijn zintuigen staan dan op scherp. Opeens zie ik iets wat er eerst niet was....Het is eigenlijk een klein cadeautje om iets te ontdekken wat anderen over het hoofd hebben zien. Thuis maak ik het geschenk open achter de computer en lees ik het bericht in RAW. Het eindresultaat is een verhaal van dat ene moment. In het dagelijks leven sta ik voor de klas.

Alle werken